Yuki voor ondernemingen

Gewijzigd op Tue, 02 Apr 2024 om 04:21 PM

Onderstaande tabel geeft de belangrijkste supportpagina’s weer om Yuki optimaal te ontdekken. De supportpagina’s zijn gerangschikt afhankelijk van je ervaring in Yuki. Ben je al ervaren met Yuki en wil je dus iets dieper de functionaliteiten in duiken? Dan scroll je best naar de onderkant van de tabel. Je kan steeds doorklikken op de linkjes en supportpagina’s nalezen of video's bekijken.

Voor wie?
Hoe?

Pre Yuki Starter

Nog niet 100% zeker of Yuki bij jou past? Klik op de link rechts en ontdek in drie minuten wat Yuki voor jou en je onderneming kan betekenen.

Toch nog vragen? Neem contact op met info@yuki.be.

Yuki Starter

Begin je aan jouw digitaal avontuur en zet je je eerste stappen in Yuki? Met deze handige reeks video’s brengen we je helemaal up-to-speed!

Via de URL's rechts leiden we je steeds naar supportvideo’s. Wil je liever een helppagina lezen i.p.v. een video te bekijken? Dan kan je rechts op de pagina steeds doorklikken op het leesartikel.

Prijszetting & gratis proefperiode in je eerste 4 maanden

Functionaliteiten in Yuki

Yuki Assistant App

Yuki Gebruiker

Klaar om nog dieper in de functionaliteiten te duiken en nog meer tijdswinst, inzicht en efficiëntie in je administratie behalen? Ontdek het hier.

• Sneller betalen? Ontdek hoe de betaallijst werkt. Klik hier voor meer hulpartikelen over facturen betalen in Yuki.

• Foutloos en snel factureren? Verkoopfacturen opmaken en opvolgen doe je zo. Klik hier voor meer hulpartikelen over factureren met Yuki.

• Overzicht en inzicht in al je projectenOntdek de projectenfunctionaliteit.

• Facturen laten goedkeuren vooraleer te betalen? Maak kennis met onze goedkeuringsflow. Klik hier voor alle helppagina’s over goedkeuren in Yuki.

• Uren registreren en factureren? Start met de urenfunctionaliteit.

• Financieel inzicht krijgen in je bedrijfsprocessen? Maak dit mogelijk met behulp van de analytische module. Klik hier voor een overzicht van alle helppagina’s van de analytische module.

Betalen in Yuki

Factureren in Yuki
Projecten in Yuki

Goedkeuren in Yuki

Urenregistratie in Yuki

Domiciliëren in Yuki

Analytisch boekhouden in Yuki

Vragen op het moment dat je in Yuki zit? Doe beroep op onze slimme helpfunctie. Via het i-icoon rechtsboven, en vervolgens ‘Help’, krijg je meteen de informatie die je zoekt. Je kan hier er ook voor kiezen om ons rechtstreeks te contacteren via de knop ‘Contact met ons opnemen’.

Veel succes!