Met de Yuki Assistant heb je jouw boekhouding altijd en overal bij de hand. Deze app kan je volledig gratis downloaden binnen de Google Play Store of de App store voor iPhone gebruikers.

Ontdek in deze video hoe je de app kan installeren om vervolgens in te loggen en gebruik kan maken van de voornaamste functionaliteiten binnen de app:

• Moeiteloos foto's maken van bonnetjes en deze rechtstreeks uploaden.
  • Vanuit één centrale plek én realtime zien wat nog mist voor een complete boekhouding.
  • Overal financiële rapportages raadplegen, met vergelijkende cijfers.
  • Direct vragen stellen aan je accountant, en deze beantwoorden.