Overzichten in portaal

Gewijzigd op Tue, 02 May 2023 om 12:03 PM

In het portaal kunnen een aantal overzichten worden bekeken die gegevens bevatten van de functionaliteiten in het portaal.

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten om één van de beschikbare overzichten in het portaal te bekijken.

Heb je als gebruiker een 'Portaal backoffice' rol dan hebben de overzichten betrekking op je eigen workflow en historie.  Ben je een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' dan hebben de overzichten betrekking op het hele kantoor. De zaken die hieronder onderstreept zijn, zijn alleen beschikbaar voor een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder'.

De volgende overzichten zijn beschikbaar: