Overzicht 'Transacties'

Gewijzigd op Tue, 02 May 2023 om 01:42 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Transacties om een overzicht te bekijken van de door de backoffice medewerkers én automatisch door Yuki verwerkte transacties in de domeinen van het portaal.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan hier een overzicht bekijken aangaande de historie van de transacties die in een bepaalde periode in elk domein werden verwerkt

Er worden statistieken bijgehouden van bijvoorbeeld het totale aantal verwerkte transacties per maand of het percentage automatisch verwerkte transacties.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Transacties per domein geopend. Volgende filters kunnen gebruikt worden:

• Periode - hierbij zal er standaard gefilterd worden op de huidige maand.
  • Documentsoort

Tot slot kan je ook kiezen om het de weergave Transacties per administratie op te vragen.