Overzicht 'Bundle pricing'

Gewijzigd op Fri, 21 Jan 2022 om 11:44 AM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Bundle pricing om de overzichten te bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan hier overzichten bekijken aangaande de historie van alle verwerkte facturen (documenten) in domeinen met bundle pricing én de contractregels van de desbetreffende domeinen.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Verwerkte documenten per domein geopend:

In elk domein geldt per bundel een maximaal aantal toegestane verwerkte in- en verkoopfacturen per maand. In het bovenstaande overzicht wordt het totale aantal verwerkte facturen per (sub)portaal én per domein getoond.

Weergaven

Je kan in dit scherm ook aangeven dat één van de andere weergaven moet worden getoond:

• Verwerkte documenten per administratie
  • Contractregels (Accountant)

Per domein en per weergave kan je via de knop met de drie puntjes bepaalde overzichten bekijken.

• in het overzicht verwerkte documenten per domein
    • de verwerkte transacties raadplegen
    • de domeingegevens bekijken
    • het domein openen
  • in het overzicht Verwerkte documenten per administratie
    • de verwerkte transacties raadplegen
    • de administratiegegevens bekijken
    • de domeingegevens bekijken
    • het domein openen
  • in het overzicht Contractregels (Accountant)
    • alle contractregels bekijken
    • de administratiegegevens bekijken
    • het domein openen