Overzicht 'Top leveranciers'

Gewijzigd op Tue, 02 May 2023 om 02:21 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Top leveranciers om een overzicht te bekijken van de verwerkte documenten per leverancier in het (sub)portaal.

Met dit overzicht kan je gerichter de automatiseringsgraad verhogen. Het overzicht toont het aantal ontvangen facturen per leverancier aan en/of er centrale verwerkingsregels (op portaalniveau) aanwezig zijn.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekijken.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder':

• een standaardwaarde aanmaken voor een leverancier
  • een UBL-regel aanmaken voor een leverancier.

In de kolommen Standaardwaarden en UBL-regel kan je aan het groene vinkje of het rode kruisje zien of er centrale verwerkingsregels voor de leverancier aanwezig zijn.

De kolom UBL ondersteuning is momenteel nog niet van toepassing voor België.

Om te bekijken hoeveel documenten van een leverancier per domein zijn aangeleverd klik je op het aantal in de kolom Documenten verwerkt.

Standaardwaarde en UBL-regel aanmaken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende leverancier, waar je via Toevoegen een standaardwaarde en UBL-regel kan aanmaken.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikels