Overzicht 'Backoffice werkzaamheid'

Gewijzigd op Tue, 02 May 2023 om 11:06 AM

Vanuit je desktop van je backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Backoffice werkzaamheid om een overzicht te bekijken van de werkzaamheden van de gebruikers in de domeinen van het portaal.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan hier een management overzicht bekijken aangaande de werkzaamheid van de gebruikers (backoffice medewerkers) in het portaal. Er worden statistieken bijgehouden van bijvoorbeeld hoeveel tijd een medewerker gemiddeld per maand of per dag besteed aan het verwerken van documenten en banktransacties.

Weergave - Activiteit per domein

Standaard zal het scherm geopend worden in de weergave Activiteit per domein. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te filteren op Status van domein en/of een bepaalde periode

Je ziet per domein de totale tijd in minuten die is besteed aan de handmatige verwerking van de transacties.

Om alle werkzaamheden van de gebruikers in een specifiek domein te bekijken klik je op het aantal minuten in de kolom Minuten van het desbetreffende domein. Het overzicht 'Werkzaamheid in domein' wordt geopend. Hier zie je van alle gebruikers de totale tijd in minuten die door elke gebruiker is besteed aan de handmatige verwerking van transacties in dit specifieke domein van het portaal.

Weergave - Activiteit per gebruiker

Het is ook mogelijk om een overzicht op te vragen van de Activiteit per gebruiker waarin je per gebruiker de totale tijd in minuten kan bekijken die aan de handmatige verwerking van de transacties werd besteed. Ook hier kan je filteren op de op Status van domein en/of een bepaalde periode

Om alle werkzaamheden van een specifieke gebruiker te bekijken klik je op het aantal minuten in de kolom Minuten van de desbetreffende gebruiker. Het overzicht 'Werkzaamheid van specifieke gebruiker' wordt geopend waar je per domein de totale tijd in minuten kan raadplegen die door deze specifieke gebruiker is besteed aan de handmatige verwerking van transacties in alle domeinen van het portaal.

TIP!

De kolommen Automatische transacties (Autom. trans.) en Automatische transacties percentage (Autom. trans. %) kunnen in beide weergaven aan de standaard getoonde gegevens worden toegevoegd via de drie verticale lijntjes in de grijze taakbalk.