Overzicht 'Activiteit ondernemer'

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 11:22 AM

In het Yuki accountants portaal is een overzicht beschikbaar van de login activiteit van de ondernemers. Hier kan je als accountant raadplegen welke ondernemer wanneer voor het laatst heeft ingelogd en in welk domein.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekomen door vanuit het desktop van het accountants portaal op de knop 'Beheer' te klikken en vervolgens op de knop 'Overzichten'. In het nu geopende scherm klik je op 'Activiteit ondernemer' om het overzicht te bekijken.

Let op: Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekijken.