Overzicht 'Automatisatiemonitor'

Gewijzigd op Di, 15 Okt om 1:39 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Automatisatiemonitor om het overzicht te bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan dit overzicht bekijken.

In dit overzicht wordt per domein de automatisatiegraad van de afgelopen 30 dagen weergegeven op basis van de scores uit de automatisatiemonitor op domeinniveau.

Onderstaande controles zijn van toepassing:

De totaalscore is het gemiddelde van de scores van de controles die vallen onder de algemene configuratie, de relatiekwaliteit en de OCR herkenningsregels in het domein.

Je kan doorklikken op de scores om zo het desbetreffende domein te openen.

Via de filterknop rechtsboven in de zoekbalk/filterbalk kan je de getoonde gegevens filteren op basis van de backoffice rol toegekend aan een domein:

• Verantwoordelijke
  • Back-up
  • Controller
  • Accountmanager