Algemene configuratie (Automatisatiemonitor)

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 04:18 PM

Bij de algemene configuratie in de Automatisatiemonitor worden de volgende twee controles op de instellingen die automatisatie verhinderen uitgevoerd:

Goed om te weten:

• Alleen een gebruiker met de rol 'Backoffice' 'kan de Automatisatiemonitor bekijken en indien nodig acties uitvoeren om de automatisatiescore te verhogen
  • De Automatisatiemonitor zal deze controles automatisch één keer per dag uitvoeren.

Hieronder wordt per controle beschreven welke actie moet worden ondernomen om de score van de algemene configuratie te verhogen.

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de benodigde aanvullingen en/of correcties zijn uitgevoerd kun je vervolgens de score van de algemene configuratie updaten door rechtsboven in het scherm op de knop 'Verversen' te klikken.

Niet automatisch verwerken

Hier worden alle documenten getoond die door Yuki niet automatisch worden verwerkt omdat de standaardwaarde 'Handmatig afhandelen' onterecht is ingeschakeld.

Ontbrekend ondernemingsnummer

Hier worden alle administraties in het domein getoond waarvan het ondernemingsnummer ontbreekt.

Om het ontbrekende ondernemingsnummer in te geven, beweeg je met je muis boven de regel van de desbetreffende administratie en klik je op de knop 'Bewerken'. In het nu geopende tabblad 'Juridisch' van het administratieprofiel vul je vervolgens het ontbrekende ondernemingsnummer in.

Om de gegevens van het bedrijf (administratie) te bekijken, klik je ook op de knop met de drie puntjes en selecteer je vervolgens 'Bekijk bedrijf' in het dropdownmenu.