Stap 3 Historische import: Controleer of de import goed is verlopen

Gewijzigd op Tue, 21 Mar 2023 om 08:04 PM

In stap 3 toont Yuki alle transacties die in het importbestand stonden. Dit zou 1 op 1 hetzelfde moeten zijn. Indien de boekingen per datum niet in evenwicht zijn, zal Yuki onderstaande melding tonen. Dit kan rechtgezet worden door te klikken op Repareer automatisch. Hierbij is het belangrijk dat de transacties in totaliteit wel in evenwicht zijn.

Indien dat niet het geval is, zal er een saldo open staan op Rekening onbekend

1. Import voorbereiden
  2. Importeren historische transacties
  3. Controleer of de import goed is verlopen
  4. Koppelen met rekeningschema Yuki
  5. Aanmaken boekingen
  6. Importeren klanten
  7. Importeren leveranciers
  8. Importeren vaste activa
  9. Completeer de import