Tevredenheid in domein

Gewijzigd op Mon, 29 Nov 2021 om 07:21 AM

Elke klant kan een rating geven over zijn of haar tevredenheid over het beheer van het domein. Vanuit dit overzicht zal je de verschillende ratings over een bepaalde periode kunnen raadplegen voor een domein. Je gaat hiervoor naar de domeininstelling waar je in het menu links kan klikken op Tevredenheid

In dit scherm worden van elke tevredenheid rating door de gebruiker verschillende gegevens getoond. Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' heeft hierbij de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen of te bewerken

Filters

In dit scherm kan je de getoonde gegevens filteren op de Rating van de tevredenheid:

• Zeer tevreden
  • Tevreden
  • Niet tevreden, niet ontevreden
  • Ontevreden
  • Zeer ontevreden.

Alsook kan je filteren op een bepaalde periode.

Opmerking toevoegen

Om een opmerking toe te voegen aan een tevredenheid rating beweeg je met je muis boven de regel van de desbetreffende rating en klik je vervolgens op de knop Voeg een nieuwe opmerking toe.

Het volgende scherm wordt geopend:

Voeg een opmerking toe en klik vervolgens op de knop Toevoegen waarmee deze mee in het overzicht zal komen te staan.

Opmerking bewerken

Een toegevoegde opmerking kan altijd worden bewerkt door met je muis te bewegen boven de regel van de desbetreffende rating en vervolgens te klikken op de knop Bewerk opmerking.