Bank

Gewijzigd op Tue, 28 Mar 2023 om 03:57 PM

Door naar Bank te gaan, heb je de mogelijkheid om bankrekeningen en kredietkaarten toe te voegen.

In het linkermenu vind je de belangrijkste toepassingen met betrekking tot de bank en de kredietkaarten. Ze worden hieronder ook kort behandeld.


Nieuwe rekeningen of kredietkaarten aanmaken

Via deze knoppen kan je nieuwe rekeningen toevoegen. Je kan een bankrekening (zicht-, spaar- of depositorekening) aanmaken, een kredietkaart of een online betalingesprovider toevoegen. 


Bankrekeningen
Dit is het overzicht van je bankrekeningen en kredietkaarten van alle administraties in het domein. Je kunt filteren per administratie. In deze lijst vind je onderaan ook een regel "Interne overboekingen onderweg". Dit is de lijst van transacties tussen twee rekeningen, waarvan de transactie op de ene rekening al is verwerkt, maar op de andere nog niet.


Kas

Hier kan je de kassen vinden van je bedrijf, als die er zijn.


Betaallijst
Dit is een extra optie binnen Yuki. Hierin komen alle aankoopfacturen terecht die nog per overschrijving betaald moeten worden. Vanuit deze lijst kun je betaalbestanden aanmaken om zo in één keer meerdere betalingen aan de bank aan te bieden, zonder deze opnieuw te hoeven invoeren op de internetbankieren pagina van je bank. Meer hierover vind je terug op deze help-pagina.


Zoeken en vervangen
Met deze functie kan je dwars door alle bankrekening zoeken naar transacties die aan één of meerdere zoekcriteria voldoen. Als je de rechten daarvoor hebt (backoffice), kan je verschillende criteria nog gaan aanpassen in één beweging.
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren