In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle Bank verwerkingsregels die zijn aangemaakt in een domein.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe Accountant' kunnen dit overzicht bekijken

Ga naar Bank en klik vervolgens links in je scherm op Bank verwerkingsregels

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe herkenningsregel aan te maken klik je bovenin je scherm op de knop + Open een nieuwe kaart (1). Door te klikken op > voor de omschrijving van de herkenningsregel (2) kan je de betreffende regel wijzigen.

Je kan in de kolom Afhandelen (3) op het aankruisvakje van één of meer bank verwerkingsregels klikken om in één keer aan te geven welke banktransacties automatisch moeten worden afgehandeld als aan alle criteria van de desbetreffende bank verwerkingsregels is voldaan.

Klik vervolgens op de knop Bijwerken (4) zodat de nieuwe instellingen in de kolom 'Afhandelen' worden bijgewerkt en bewaard in de bank verwerkingsregels. Hierdoor worden de banktransacties door Yuki automatisch verwerkt nadat de bank verwerkingsregels zijn toegepast en komen de transacties niet meer in de workflow.

De herkenningsregels kunnen worden gesorteerd op grootboekrekening en prioriteit. Daarnaast kan je kiezen om alle herkenningsregels te bekijken of alleen de regels die op een bepaald datum actief zijn.