Boekingen controleren

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 12:56 PM

Om op een heel eenvoudige manier de gemaakte boekingen binnen een maand, periode of jaar te controleren kan je gebruik maken van het controle-overzicht dat je kan terugvinden in de backoffice onder Acties > Boekingen controleren.Hier krijg je een overzicht van alle boekingen per dagboek met aan de rechterkant een voorbeeld van het bijhorende document.Aan de hand van de verschillende filters kan je dan alle boekingen controleren, alleen de automatische boekingen van Yuki, of de handmatige verwerkte transacties door de medewerkers. 


Een tip hierbij is om te filteren op enkel de Niet gecontroleerde boekingen. De reeds gecontroleerde zullen niet zichtbaar zijn en eenmaal je een document dan afvinkt als Gecontroleerd zal het verdwijnen uit de lijst zodat je direct naar de volgende gaat. Alle gecontroleerde boekingen kan je wel steeds terugvinden via de filters bovenaan.


Gewijzigde boekingen

Indien een reeds gecontroleerde factuur gewijzigd wordt, zal Yuki automatisch het vinkje in het controle-overzicht verwijderen. Deze lijn wordt dan aangeduid met een gele kleur om duidelijk te maken dat de boeking ooit wel al werd gecontroleerd, maar nadien is gewijzigd.


Dagboeken afdrukken

Via het boekingen controleren kan je ook PDF afdrukken maken van al je dagboeken. Zet de datum  op de juiste periode, kies je dagboek en klik op de PDF knop . Door op de Lijst knop  te klikken kan je nadien weer het controle-overzicht tevoorschijn halen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren