Overzicht 'Workflow monitor'

Gewijzigd op Fri, 28 Apr 2023 om 12:07 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Workflow monitor om een overzicht te bekijken van de te verwerken workflow in het (sub)portaal.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice kan in dit overzicht de historie van de te verwerken workflow bekijken van de administraties in de domeinen van het portaal

Deze grafiek toont de workflow van het kantoor verdeeld over 'Gisteren', 'Vandaag' en 'Morgen'. Deze verdeling is gebaseerd op de ideale belofte naar je klant dat alles binnen 24 uur geboekt wordt. De berekening gaat ervan uit dat alle documenten en transacties die vandaag vóór 12 uur zijn binnengekomen nog vandaag verwerkt moeten worden en alle documenten na 12 uur morgen verwerkt moeten worden.

• De staaf 'Gisteren' toont dus alle openstaande transacties in je workflow die gisteren (of de dagen ervoor) afgehandeld hadden moeten zijn.
  • De staaf 'Vandaag' toont alle openstaande transacties van vandaag inclusief de transacties van gisteren.
  • De staaf 'Morgen' is alvast informatie over wat je morgen te doen staat. Hoe je hier mee omgaat is natuurlijk afhankelijk van de belofte die het kantoor doet aan de klant.

Door met je muis over de grafiek te bewegen kun je het aantal toegewezen en niet toegewezen transacties bekijken dat gisteren, vandaag en morgen in de workflow staat.