Aanpassing viva.com (viva wallet) bankrekeningen

Gewijzigd op Wo, 11 Sep om 5:05 PM

Sinds kort worden de CODA-bestanden van viva.com rekeningen gekoppeld aan een Griekse IBAN. Wij hebben binnen Yuki de nodige aanpassingen gedaan om deze CODA-bestanden nu ook in te lezen. De reeds aangemaakte bankrekeningen van viva.com zal je moeten omzetten naar een Griekse bankrekening.

Volg hiervoor de volgende stappen:

• Open de bankrekening

• Klik bovenaan op het potloodje

• Klik op de knop Wijzig bank

• Klik rechts bovenaan via de filter op (Overige landen) waar je vervolgens kan kiezen voor Griekse banken

• De bank zal nu gewijzigd zijn naar een Griekse bank waarbij je de IBAN en BIC code kan aanpassen.