Ik heb de bankrekening aangemaakt maar deze is niet zichtbaar in de lijst.

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 10:55 AM

Het zou kunnen dat de bankrekening niet direct zichtbaar is bij het aanmaken omdat Yuki bankrekeningen waarbij nog geen transacties staan als 'Inactief' kan beschouwen. Deze kunnen zichtbaar gemaakt worden door op het nul-icoon te klikken. Van zodra er transacties op staan, wordt de rekening standaard getoond.