Lucy voor accountants - Instellingen

Gewijzigd op Ma, 9 Sep om 2:23 PM

Via de Instellingen heb je de mogelijkheid om enkele algemene parameters in te stellen, gebruikers toe te voegen en om Integraties vast te leggen. Klik rechtsbovenaan op de naam van jouw omgeving en vervolgens op de knop 'Instellingen'.

• Algemeen

Onder tab 'Algemeen' heb je de mogelijkheid om een logo toe te voegen aan jouw Lucy omgeving, Peppol te activeren en het adres van jou kantoor te wijzigen.

• Gebruikers

Onder tab 'Gebruikers' kan je medewerkers van jouw kantoor ook toegang geven tot de Lucy omgeving.

• Integraties

Onder tab 'Integraties' heb je de mogelijkheid om te koppelen met de boekhoudprogramma's en andere software. In dit overzicht zie je de beschikbare integraties waar je op kan doorklikken om meer informatie en de nodige stappen terug te vinden.

Indien je bijvoorbeeld met Yuki koppelt dan kan je in Lucy de klant koppelen aan het juiste Yuki dossier omdat deze informatie via de API wordt opgehaald.