Bulk matching

Gewijzigd op Mon, 17 Apr 2023 om 10:12 AM

Veel facturen en transacties worden vandaag al automatisch gekoppeld in Yuki. Wanneer bijvoorbeeld een gestructureerde mededeling ontbreekt bij een transactie, kan het gebeuren dat je openstaande posten apart moet openen en koppelen. Hierbij heb je de mogelijkheid om meerdere openstaande posten te selecteren en met één klik aan elkaar te koppelen.

Om dit te kunnen doen, ga je naar de openstaande klanten of leveranciers. Je kan in dit overzicht meerdere facturen en transacties aanvinken zodat deze aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Indien je alle transacties onder één relatie aan elkaar wenst te koppelen, klik je op het vakje voor de relatie.

Rechtsbovenaan zal Yuki het nog te matchen saldo tonen. Door te klikken op Koppelen krijg je twee opties:

• Koppelen en afschrijven. Hierbij heb je de optie om het verschil af te boeken naar Bankkosten, Betalingsverschillen in uw nadeel, Nadelige koersverschillen of Toegestane korting voor contant
  • Alleen koppelen. Hierbij zal het resterende saldo open blijven staan bij desbetreffende klant of leverancier.