Introduceer Yuki bij je ondernemer

Gewijzigd op Fri, 14 Jul 2023 om 10:59 AM

Op deze pagina geven we je graag verschillende mogelijkheden mee waarmee je Yuki kan introduceren bij jouw klanten.

Ondernemersdemo's

Jouw ondernemer is...

Nog geen Yuki gebruiker of Yuki gebruiker (trial periode 1-4 maanden)

Organiseer met behulp van je Customer Success Professional een kickstart sessie. Dit is een digitale of fysieke avond waarvoor je je ondernemers uitnodigt. Samen maken we ze warm om Yuki optimaal te gebruiken. Als partner organiseer jij de avond en geeft onze Yuki-expert een uitgebreide demo. Niet alleen geef je zo de kans aan je ondernemers om een vliegende start met Yuki te maken, ook nemen onze experten de vragen voor hun rekening. Win-win! Neem contact op met Customer Success voor meer informatie.

Ontdek Yuki in 3 minuten!

Yuki gebruiker (na trial)

Organiseer met behulp van Yuki een doorgedreven digitale of fysieke avond waar je ondernemers dieper kunnen ingaan op de functionaliteiten van Yuki.

Zijn jouw ondernemers geïnteresseerd om een deep-dive in de Yuki-functionaliteiten te nemen om hun onderneming nog efficiënter te runnen? Neem dan contact op met Customer Success voor meer informatie.

Online Webinars & helppagina's

Jouw ondernemer is...

Nog geen Yuki gebruiker

Deze korte video’s laten ondernemers kennismaken met wat Yuki voor hen zou kunnen betekenen. We laten hen zien hoe ze hun kostbare tijd niet meer verspillen aan facturen of bonnetjes te verzamelen, maar hoe dit dankzij Yuki eenvoudig digitaal kan. Ook tonen we hoe ze tijd kunnen winnen door o.a. gebundelde betalingen te doen, hoe ze sneller een zicht krijgen op wat er gaande is en hoe ze eenvoudig kunnen communiceren met hun accountant.

YouTube-kanaal met How-to-Yuki video's

Yuki gebruiker (tijdens of na proefperiode van 1-4 maanden)

Deze overzichtspagina leidt je naar de functionaliteiten van Yuki voor ondernemers, waaronder o.a.

Is jouw ondernemer geïnteresseerd in het opvolgen van openstaande klanten en leveranciers? Wil hij gebruik maken van de facturatie- of betaalfunctionaliteit? Raadpleeg dan onze website voor de geschikte bundel.

Wil je ondernemer in de eerste plaats focussen op het aanleveren en de communicatie met jou als accountant? Bekijk dan wat de minimal bundel te bieden heeft.

Actieve Yuki-gebruiker

Voor de iets meer ervaren Yuki-gebruikers geven we ook diepgaande webinars met focus op het gebruik van specifieke Yuki-functionaliteiten:

Ondernemerstraining op maat

Jouw ondernemer is...

Yuki gebruiker (tijdens of na proefperiode)

Organiseer een ondernemerstraining (halve of volledige dag) voor je ondernemers. Deze training wordt volledig op maat gemaakt voor jou en je klanten. Je Customer Success Professional zal je hierbij helpen. Neem contact met hen op om de eerste stappen te zetten.