CARO - Digitale kredietafschriften

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 02:23 PM

In Yuki heb je de mogelijkheid om automatisch via CARO de digitale kredietafschriften van jouw klanten te ontvangen. De digitale afschriften kunnen voorlopig ontvangen worden van de volgende banken: Argenta, Axa, BNP Paribas Fortis, Crelan, Fintro en KBC/CBC

Het activeren hiervan doe je vanuit het backoffice portaal door naar de Instellingen te gaan en vervolgens naar Codabox waar je kan klikken op Verbind met CodaBox-API. Je zal nu doorverwezen worden naar CodaBox waar je het nodige kan activeren.

LET OP! Indien je werkt met meerdere portalen is het enkel noodzakelijk om de activatie in orde te brengen in het moederportaal. Dit zal er voor zorgen dat de CARO bestanden ook opgehaald zullen worden voor de dochterportalen.

CARO bestanden worden elk uur tussen 09:00 en 17:00 opgehaald via de Codabox API.

De toekenning van de CARO bestanden gebeurt op basis van het ondernemingsnummer en visakaartnummer van de klant waar er gekeken wordt naar de eerste 4 en de laatste 4 cijfers.

Een CARO bestand bestaat uit een PDF en xml. Yuki haalt de informatie van alle transacties steeds uit het xml bestand. Dit ziet er als volgt uit en zal je in het archief terugvinden onder de map Bank in de submap Creditcards.

De verwerking van de transacties kan geautomatiseerd worden door gebruik te maken van bank verwerkingsregels. Meer informatie kan je op volgende pagina terugvinden:

Wil je meer weten over CARO? Klik dan hier.