Archief, projecten en tags

Gewijzigd op Thu, 03 Feb 2022 om 02:33 PM

In Yuki zijn er drie manieren waarop gegevens zoals documenten, contacten en afspraken kunnen worden geordend en gekoppeld.
  • Archief
  • Projecten
  • Tags


Archief

In het archief kan je de documenten terugvinden die door de backoffice verwerkt zijn. Daarnaast kunnen hier ook persoonlijke documenten bewaard worden. Alle documenten zijn geordend per map en binnen deze map is het mogelijk om verschillende tabbladen aan te maken. 


Projecten

Door documenten te koppelen aan verschillende projecten kan je de financiële rapportage bijhouden per project. Omdat een project een start- en einddatum heeft, kan je goed bijhouden welke lopende projecten er op dit moment zijn (bv. voor evenementen). Verder kunnen projecten gebruikt worden om structuur te behouden. Zo kan er per project bijvoorbeeld direct worden gezien welke openstaande taken er nog zijn en welke correspondentie er onlangs heeft plaatsgevonden.

Deze functionaliteit is beschikbaar wanneer de ondernemer kiest voor een Medium bundel of hoger.


Tags

Een tag is een term dat op verschillende digitale zaken kan worden geplakt. Op deze manier zijn deze makkelijk te identificeren en terug te vinden in Yuki. Een of meerdere tag(s) kunnen worden toegevoegd aan: taken, afspraken, contacten, documenten, e-mails.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren