Discover gegevens via Yuki Assistant app

Gewijzigd op Mon, 15 May 2023 om 04:10 PM

Via de Discover kan je gebruikmaken van de Zoekfunctie om te zoeken naar documenten of transacties en de gegevens bekijken van je Archief, je financiële Monitor, van je relaties of je bank.

Zoekfunctie

De Zoekfunctie doorzoekt binnen een aantal categorieën in je domein naar alles wat voldoet aan de ingevoerde zoekterm(en). De categorieën waarbinnen wordt gezocht zijn:

• Relaties
  • Documenten
  • Rekeningschema (grootboekrekeningen)
  • Afschriftregels (transacties)

Een zoekterm kan bestaan uit een (deel van een) naam, een nummer, een bedrag of een datum. Daarnaast kan je ook gericht zoeken op basis van een combinatie van verschillende zoektermen.

TIP!

De beschikbare categorieën en de zoekresultaten zijn afhankelijk van je rol(len) in het domein. Alle data in de zoekresultaten waartoe je geen toegang hebt op basis van je rol(len) wordt niet in de zoekresultaten op je scherm weergegeven.

Archief, Boekhouding, Bank of Relaties

Vanuit de gegevens in het Archief, de Boekhouding, de Bank of de Relaties kan je steeds doorklikken tot op het document. Om de gegevens van een verwerkt document te bekijken, open je het document en klik je vervolgens op Bekijk details

Wil je over het document een vraag stellen aan je accountant of het document openen met een andere app op je Smartphone klik dan rechtsboven op de drie puntjes en klik vervolgens op de desbetreffende optie.

Archief

Hier kan je je meest recente aangeleverde documenten of één van de documenten in de mappen van je Archief bekijken.

Boekhouding

Hier kan je de grafieken van de volgende financiële gegevens bekijken:

• Omzet
  • Bedrijfslasten
  • Omzet en kosten
  • Klanten en leveranciers
  • Banksaldo
  • Werkkapitaal

Zodra je op het scherm van de Monitor klikt worden de gegevens, indien deze zijn gewijzigd, in de getoonde grafieken automatisch ververst. Rechts bovenaan heb je de mogelijkheid om te filteren op een bepaalde periode.

Bank

Bekijk hier je transacties van je actieve bankrekeningen, creditcards en/of online betalingsproviders.

Relaties

Zoek en open de relatie waarvan je de gegevens wilt bekijken. Een relatie uit Yuki kan worden gedeeld met een andere app op je Smartphone door rechtsboven te klikken op het icoontje.

Van elke relatie worden indien aanwezig de volgende gegevens getoond:

• Relatie info
  • Financiële info
  • E-mailadressen
  • Gerelateerde documenten
  • Gerelateerde bankrekeningen