Gebruikersprofiel in portaal bekijken en/of wijzigen

Gewijzigd op Thu, 06 Apr 2023 om 10:08 AM

Iedere gebruiker met toegang tot een portaal heeft een eigen gebruikersportaal bestaande uit je profielgegevens, je contactgegevens, je werknemergegevens en je financiële gegevens.

Vanuit dit scherm kan jij zelf onderstaande acties uitvoeren:

• de profielgegevens wijzigen
  • de contactgegevens wijzigen
  • de werknemergegevens bekijken
  • de financiële gegevens bekijken
  • de accountinstellingen bekijken en/of wijzigen:
    • Account toegang: e-mailadres en wachtwoord
    • Beveiliging: twee factor authenticatie.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder':

• de profielgegevens wijzigen
  • de contactgegevens wijzigen
  • de werknemergegevens wijzigen
  • de financiële gegevens (bankzaken) wijzigen.

Om je eigen gebruikersprofiel te openen klik je rechts in je scherm op de gebruikersknop en vervolgens op Mijn profiel.

Het volgende scherm wordt geopend:

LET OP!

De gegevens in de sectie Werknemer zijn alleen zichtbaar voor jezelf en een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder'.

Gegevens wijzigen

Om de gegevens van het profiel in te voeren en/of te wijzigen, klik je in de sectie Profiel op de knop Bewerken.

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Account instellingen bekijken en/of wijzigen

Je hebt steeds de mogelijkheid om jouw wachtwoord of e-mailadres voor login te wijzigen. Hiervoor klik je op de knop Accountinstellingen.

Voor een uitgebreide beschrijving hiervan zie artikel Accountinstellingen wijzigen.