In Yuki heeft elk portaal een eigen accountant profiel.

Het accountantsprofiel bestaat uit de administratiegegevens, financiële informatie en de eventuele subportalen.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' onderstaande gegevens wijzigen:

• de administratiegegevens
  • de financiële informatie
  • het accountant profiel van subportalen

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' kan de bovenstaande gegevens alleen bekijken.

Om het accountantsprofiel te openen klik je links in je scherm op de knop Wissel portaal en vervolgens klik je op Accountant profiel.

Het volgende scherm wordt geopend waar je per blok de mogelijkheid heb om de gegevens te wijzigen door te klikken op de knop Bewerken.

Indien je subportalen hebt, kan je in dit scherm klikken op desbetreffende subportaal om van daaruit de gegevens te bekijken en/of te wijzigen.