Je persoonlijke voorkeuren bepalen o.a. je gebruikersinterface zoals de taal. kleuren, lettertype en schermopbouw.

Vanuit dit scherm kan je onderstaande zaken wijzigen:

• je wachtwoord
  • je e-mailadres (inlognaam)
  • de twee-factor authenticatie inschakelen.

Om de instellingen van  je account te wijzigen, klik je rechts in je scherm op de gebruikersknop en vervolgens op Mijn profiel.

In het nu geopende scherm klik je vervolgens op de knop Accountinstellingen.

In het scherm dat zich opent heb je de mogelijkheid om jouw e-mailadres voor login of wachtwoord te wijzigen. Alsook kan je de Twee-factor authenticatie inschakelen.