Partnerportaal

Gewijzigd op Tue, 15 Feb 2022 om 04:47 PM

Een kantoormedewerker zal bij het inloggen in het portaal van het kantoor terecht komen. Dit is het startscherm voor de medewerkers van het kantoor. Vanuit dit scherm worden alle dossiers beheerd, de backoffice gevolgd, de workflow gemanaged en de administraties gevoerd. Deze kantoren hebben dus veel meer dan een boekhoudpakket ter beschikking. Zij bedienen hun klanten direct, innovatief en zonder betrokkenheid van Yuki.

Voor een uitgebreide beschrijving van het bovenstaande scherm zie artikel Je Dashboard in Yuki backoffice portaal.