CodaBox activeren voor bedrijven met interne financiële afdeling

Gewijzigd op Wed, 16 Aug 2023 om 02:53 PM

Deze pagina is gericht op bedrijven met een interne financiële afdeling die ervoor kiezen om de boekhouding niet te laten verzorgen door een externe accountant. Klik hier voor meer informatie.

Met de geïntegreerde koppeling tussen Yuki en CodaBox worden digitale bankafschriften vanuit deelnemende banken automatisch opgeladen in Yuki. Dit met jouw eigen volmacht van CodaBox, die je rechtstreeks in Yuki ingeeft.

Om de koppeling te maken tussen je CodaBox account en Yuki dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te geven in je domein.

In je domein klik je op Instellingen en vervolgens kies je onder de Integraties voor CodaBox.

Klik op Verbinden met CodaBox om je gegevens in te vullen. Nadat de gebruikersnaam en het wachtwoord aangevuld zijn, klik je nog even op Bewaren.

Hoe werkt de koppeling?

Na activatie digitaliseert CodaBox je bankverrichtingen en levert ze dagelijks én volledig automatisch aan in Yuki. De CODA bestanden worden dagelijks elke twee uur opgehaald tussen 4 uur ‘s morgens en 16 uur ‘s avonds. Je herkent deze bestanden via het aanlevertype CodaBox koppeling in je Yuki Postbus.

Hoe kan ik dit aanvragen bij CodaBox?

Om je digitale bankafschriften via CodaBox te ontvangen, dien je een aanvraag in te dienen bij CodaBox op deze pagina.

Belangrijk hierbij is dat je in stap 2 kiest voor Yuki en Yuki Belgium, bij de klantcode mag je zelf kiezen wat je invult:

Let op: ben je een ondernemer met een eigen interne boekhouding, maar maak je gebruik van een eigen Portaal in Yuki? Klik dan hier voor meer informatie over hoe je CodaBox kunt activeren.