Vanuit het overzicht van de Concepten kan je een of meerdere conceptoffertes selecteren om ze aan te duiden als klaar om te versturen zonder deze te openen.

• beweeg met je muis boven de offerte en klik op de knop Klaar om te versturen

• selecteer meer dan één offerte en klik vervolgens bovenin het scherm op Klaar om te versturen.

Voordat je de offerte daadwerkelijk gaat verwerken en versturen moet je eerst de offertedatum en de verzendwijze controleren en indien nodig wijzigen.