UBL: TaxTotal

Gewijzigd op Wo, 28 Jul, 2021 om 10:58 AM

Invoice. TaxTotal

TaxTotal BTW Paragraaf <cac:TaxTotal>

UBL VeldOmschrijving Typ Voorbeeld DataType Extern
TaxTotalTotaal BTW bedrag cbc <cbc:TaxAmount currencyID="EUR">383.82</cbc:TaxAmount>

TaxSubtalBTW details per BTW categorie cac <cac:TaxSubtotal>

Invoice. TaxSubtotal

TaxSubtotal BTW details voor elke BTW soort een aparte paragraaf
<cac:TaxSubtotal>

UBL Veld Omschrijving Typ Voorbeeld DataType Extern
 TaxableAmount Grondslag BTW cbc <cbc:TaxableAmount currencyID="EUR">1827.73</cbc:TaxableAmount>
 Bedrag
 TaxAmount BTW Bedrag cbc <cbc:TaxAmount currencyID="EUR">383.82</cbc:TaxAmount>
 Bedrag
 TaxCategory BTW category Hoog Laag Etc cac <cac:TaxCategory>
 Paragraaf

VOORBEELD

<cac:TaxTotal>
<cbc:TaxAmount currencyID="EUR">77.16</cbc:TaxAmount>
        <cac:TaxSubtotal>
<cbc:TaxableAmount currencyID="EUR">200.86</cbc:TaxableAmount>
<cbc:TaxAmount currencyID="EUR">0</cbc:TaxAmount>
                <cac:TaxCategory>

<cbc:ID schemeID="UN/ECE 5305" schemeAgencyID="6">S</cbc:ID>
<cbc:Name>NL, nul</cbc:Name>
<cbc:Percent>0.00</cbc:Percent>
<cac:TaxScheme>
<cbc:ID schemeID="UN/ECE 5153" schemeAgencyID="6">VAT</cbc:ID>
</cac:TaxScheme>
</cac:TaxCategory>
</cac:TaxSubtotal>
        <cac:TaxSubtotal>
<cbc:TaxableAmount currencyID="EUR">1286.08</cbc:TaxableAmount>
<cbc:TaxAmount currencyID="EUR">77.16</cbc:TaxAmount>
<cac:TaxCategory>
<cbc:ID schemeID="UN/ECE 5305" schemeAgencyID="6">S</cbc:ID>
<cbc:Name>NL, Laag Tarief</cbc:Name>
<cbc:Percent>6.00</cbc:Percent>
<cac:TaxScheme>
<cbc:ID schemeID="UN/ECE 5153" schemeAgencyID="6">VAT</cbc:ID>
</cac:TaxScheme>
</cac:TaxCategory>
</cac:TaxSubtotal>