Steekproeven (te controleren) - Backoffice portaal

Gewijzigd op Mon, 24 Apr 2023 om 04:54 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Workflow en vervolgens op Steekproeven om alle steekproeven uit de steekproefcontrole te bekijken en beoordelen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kan je de getoonde gegevens filteren op de periode waarin de klaargezette steekproeven zijn afgehandeld.

Daarnaast kan je gebruik maken van een uitgebreid filter door rechtsboven in de zoekbalk/filterbalk te klikken op de filterknop. Zo zal je kunnen filteren op Documentsoort en Type verwerking. Van zodra je meer dan één filter selecteert worden deze toegepast als EN-EN criteria.

Om een steekproef te gaan beoordelen klik je op het type document om de steekproef te openen:

Rechts in je scherm vind je het gedeelte waar je de steekproef kunt beoordelen.

Selecteer Juist wanneer er geen fouten aanwezig zijn in het verwerkte document of de banktransactie óf specificeer onder Gemaakte fout de fout die in de boeking is gemaakt. Indien nodig kunnen er nog extra opmerkingen toegevoegd worden. Klik op de knop Bewaren waardoor de beoordeling wordt opgeslagen en de volgende steekproef automatisch wordt geopend.