Belastingen - Backoffice portaal

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 03:42 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Workflow en vervolgens op Belastingen om de nog te versturen btw-aangiften in de domeinen van het portaal te bekijken en om van hieruit (optioneel) een verzamelbestand op te maken voor btw-aangiften, klantenlistings of fiches 281.50.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kan je filteren op:

1. Een overzicht van de btw-aangiften, klantenlistings, fiches 281.50 of de aangemaakte verzamelbestanden van voorgaande
  2. Toegewezen aan: je kan hier een BO medewerker selecteren
  3. Aangiftestatus: Klaar om te verzamelen, Open of Afgesloten
  4. Domeinstatus: Actief, Inactief of Gearchiveerd
  5. Periode: Deze maand, Vorige maand, 2 maanden geleden of 3 maanden geleden

6. Indien het kantoor meerdere portalen heeft, kan je filteren op alle administraties of alleen deze van het (sub)portaal waarvan je het overzicht van wenst te bekijken.

Meer informatie over het aanmaken van verzamelbestanden kan je op onderstaande pagina terugvinden: