Document handmatig aanmaken

Gewijzigd op Fri, 05 Jan 2024 om 03:50 PM

Het is mogelijk om handmatig een document aan te maken door op onderstaande symbool te klikken of linksonder te kiezen voor Nieuw document.

In het nu geopende scherm wordt je gevraagd op welke manier het document moet worden aangemaakt.

Ik wil één bestand van mijn PC uploaden.

Een bestand uploaden van jouw computer om te klasseren of klaar te zetten voor verwerking. Na het kiezen van een lokaal bestand klik je op de knop Doorgaan en wordt het document rechts in je scherm getoond.

Ik wil enkele bestanden (pagina's) tot één document samenvoegen.

Een aantal bestanden uploaden die bij elkaar horen (bijvoorbeeld twee gescande bladzijden in JPG-formaat).Je klikt op de knop Selecteer bestanden om deze op je computer te selecteren en vervolgens klik je op de knop Uploaden starten. De documenten worden rechts in je scherm per pagina getoond.

Ik wil een document van één of meerdere pagina's inscannen.

Eén of meer pagina's van een document scannen met de ScanWizard. Als het de eerste keer is moet de ScanWizard eerst geïnstalleerd worden.

Het gebruik van de Scan Wizard wordt niet langer ondersteund. Daarom raden we je aan om via een andere manier je documenten in Yuki aan te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Ik wil direct een document intypen.

Je hebt geen document, maar wenst handmatig een tekst in te vullen om bijvoorbeeld te klasseren.