Black- en whitelisten van e-mailadressen (Spam instellingen)

Gewijzigd op Tue, 15 Feb 2022 om 02:22 PM

Momenteel is het enkel mogelijk om manueel berichten te markeren als Spam. Dit gebeurt dus niet automatisch.


Bij de spam instellingen kan je controleren welke e-mailadressen op dit moment op de blacklist of op de whitelist zijn geplaatst. Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Spam instellingen. Het volgende scherm wordt geopend:


Een e-mailadres op de blacklist kan altijd worden gedeblokkeerd door met de muis boven het desbetreffende e-mailadres te bewegen, te klikken op de knop met de drie puntjes en vervolgens Deblokkeren te selecteren.Vanaf dat moment zullen alle e-mails die afkomstig zijn van deze afzender door Yuki weer automatisch in Digitale Post en daarmee in de backoffice workflow worden geplaatst. De afzender wordt nu automatisch op de whitelist geplaatst.LET OP!

Een e-mailadres op de whitelist kan op dezelfde wijze als hierboven beschreven worden geblokkeerd. Vanaf dat moment zullen e-mails die afkomstig zijn van deze afzender weer automatisch in de folder Spam worden geplaatst.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren