Contractgegevens bekijken

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 11:00 AM

Vanuit een domein kan je de gegevens van het contract met Yuki bekijken.

Een gebruiker met de Backoffice rol in het domein, de eigenaar van het domein of een gebruiker met de rol  Directie, Financiële administratie of Externe accountant kunnen het contract bekijken.

Klik linksboven in het domein op de drie horizontale strepen en vervolgens op Mijn domein.

Vervolgens klik je op Contract in de grijze taakbalk.

Het volgende scherm wordt geopend.

De knop Opzeggen rechts van een administratie is alleen beschikbaar voor de eigenaar van het domein. Hiermee kan de eigenaar van een domein het contract voor een administratie opzeggen.

Je kan de volgende contractgegevens van het domein bekijken:

• Contractnummer en startdatum van het contract.
  • Facturatie gegevens: aan wie is de factuur gericht, e-mailadres voor de factuur, automatische incasso gegevens.
  • Actieve contractonderdelen: administratie en modules zoals de Office module, Vreemde valuta module etc.
  • Eventuele niet-actieve contractonderdelen. Hieronder zullen bijvoorbeeld modules staan die ooit geactiveerd werden maar nadien stopgezet werden.