Contract van administratie opzeggen

Gewijzigd op Thu, 14 Sep 2023 om 11:37 AM

De eigenaar van een domein en een backoffice medewerker met de rol Portaalbeheerder kunnen vanuit het domein het contract van één of meer administraties opzeggen. Dit is enkel mogelijk indien het domein meerdere administraties bevat. Als je het contract voor een administratie opzegt, zal de administratie nog raadpleegbaar zijn tot het einde van de maand. 


Nadat de looptijd van het contract is verstreken, verandert Yuki de status  automatisch naar Inactief. Een inactieve administratie blijft zichtbaar in het overzicht van alle administraties in het domein. Wanneer de andere administraties in het domein wel actief blijven dan kunnen de gegevens van de inactieve administratie nog worden bekeken. Het is echter niet meer mogelijk om gegevens te verwerken voor de inactieve administratie.


Het opzeggen van het contract van een volledig domein (met één of meer administraties) kan alleen worden gedaan door een backoffice medewerker met de rol Portaalbeheerder.


Klik linksboven in het domein op de horizontale streepjes om naar Mijn domein te navigeren: 


Vervolgens klik je op Contract in de grijze taakbalk.

Het volgende scherm wordt geopend. Rechts naast de contractregel van elke administratie wordt de knop Contract opzeggen getoond. 

 


Van zodra je op Contract opzeggen klikt, zal Yuki in een pop-up vragen of je zeker bent dat je de administratie wenst stop te zetten. Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren