Documenten aanleveren via Yuki Assistant app

Gewijzigd op Tue, 07 Mar 2023 om 04:35 PM

Met de Yuki Assistant app op je Smartphone kan je documenten (o.a. bonnetjes en facturen) direct aanleveren en laten verwerken in je administratie.

TIP!

De Yuki Assistant app voor iPhone kan je gratis downloaden via de Apple App Store.

De Yuki Assistant app voor Android kan je gratis downloaden via de Google Play App Store.

Doorloop de volgende stappen om een document aan te leveren via je Yuki Assistant app:

• Kies het document dat je wenst op te laden
  • Bewerk, indien nodig, het document voordat je deze aanlevert
  • Document uploaden

Het te uploaden document kiezen

Om een nieuw document aan te leveren klik je op de oranje Knop met een plus-icoontje onderaan het startscherm van de app:

In het nu geopende scherm kies je vervolgens één van de volgende drie opties:

• Kies uit de fotobibliotheek
  • Maak een foto
  • Kies een ander bestand

Document bewerken voor het uploaden

Voordat je het document oplaadt in Yuki kan je het document, indien nodig, nog linksom draaien, rechtsom draaien of handmatig bijsnijden door respectievelijk te klikken op de knoppen onderin je scherm.

Document uploaden naar je administratie

Eenmaal je een foto van de factuur of bonnetje genomen kan je indien nodig nog één of meer pagina's toevoegen. Bij de volgende stap heb je steeds de mogelijkheid om een aantal gegevens toe te voegen aan het document. Wanneer je het document wilt aanbieden aan je accountant kan je de volgende gegevens toevoegen:

• Administratie: Selecteer je de administratie waarin het document moet worden geüpload en verwerkt.
  • MapSelecteer de map in je Archief waarin je het document wilt opladen (standaard is dit de map Uitzoeken Yuki)
  • Betaalwijze: Overschrijving, Privé betaald, Domiciliëring, Bancontact, Creditcard of Contant.
  • Meer details
    • Datum
    • Bedrag: Voer het totaalbedrag in.
    • Declaratiesoort: Selecteer uit welke soort kosten de uitgaven bestaan.
    • Relatie
    • Project (enkel zichtbaar bij gebruik van Projecten): Zoek en selecteer het project waaraan je het document wilt koppelen en klik vervolgens op de knop Bewaren
    • Notities: Voeg een notitie toe voor jezelf of je accountant.

Klik vervolgens onderin je scherm op Uploaden om het document aan te leveren.

Na het uploaden van het document verschijnt er een melding bovenin je scherm dat het document is geüpload. Je kan het zojuist geüploade document bekijken door te klikken op Bekijken.