Dagboeken en genummerde documenten exporteren

Gewijzigd op Tue, 28 Mar 2023 om 10:12 AM

Als backoffice medewerker heb je in elk Yuki domein de mogelijkheid om de dagboeken te exporteren naar een PDF bestand en kan je indien gewenst ook alle bijhorende documenten downloaden. De bestandsnaam van de documenten is het corresponderende boekstuknummer. Je dient deze dus eerst toe te kennen alvorens je een export maakt!

PDF dagboeken downloaden met genummerde documenten

Wanneer je via de knop Backoffice gaat en klikt op Boekingen nummeren zal je de mogelijkheid Exporteren dagboeken te zien krijgen.

In het volgende scherm kan je aanduiden dat je naast de dagboeken, ook de documenten wenst te exporteren door het vakje aan te vinken en vervolgens op Exporteren te klikken. Vervolgens zal er voor jou een .Zip-bestand gemaakt worden, dit kan tot 24 uur duren. In je mailbox krijg je ten slotte een link om de bestanden te downloaden.

LET OP! De documenten zullen enkel mee geëxporteerd worden indien deze een boekstuknummer toegekend hebben gekregen.

PDF dagboeken afzonderlijk downloaden

Indien je snel de dagboeken als PDF bestand wil downloaden, kan je dit doen via het controle-overzicht.

Wanneer je via de knop Backoffice klikt op Boekingen controleren, zal je per dagboek een lijst te zien krijgen van alle gemaakte boekingen. Dit ziet er zo uit:

Vanuit dit overzicht kan je bovenaan op de PDF knop klikken om per dagboek voor de geselecteerde periode een export te maken van deze lijst.