Accountant features toevoegen

Gewijzigd op Wed, 20 Mar 2024 om 04:14 PM

Via de gegevens (instellingen) of het contract van een domein kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' de accountant features van het domein beheren en toevoegen.

Aan een domein kunnen indien nodig één of meer van de onderstaande accountant features worden toegevoegd:

• Yuki Vreemde Valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta en importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • ING Koppeling: klik hier voor meer informatie
  • Yuki Webservice (vanaf 1000 tot maximaal 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Uitgebreid (vanaf 5000 tot maximaal 10.000 calls per dag)
  • Yuki Sales Webservice: Voor domeinen met een Minimal versie is het mogelijk om met deze feature verkoopfacturen via een koppeling te ontvangen, klik hier voor meer informatie.

In het backoffice portaal klik je onder Beheer op Domeinen en vervolgens op de naam van het domein. Klik vervolgens op de knop Beheer accountant features of op de link Beheer accountant features achter de huidige bundel van het domein.

Het volgende scherm wordt geopend waarin je één of meer features kan selecteren die je wilt toevoegen aan het domein. Klik vervolgens op de knop Bewaren. Deze zullen meteen beschikbaar zijn voor gebruik in het domein.

In het domein zelf heb je ook de mogelijkheid om deze toe te voegen via Mijn domein > Contract > Accountant features toevoegen

Selecteer één of meer features die je wilt toevoegen aan het domein en klik vervolgens op de knop Bewaren. Deze zullen meteen beschikbaar zijn voor gebruik in het domein.

Bij het willen stopzetten van de feature kan je het nodige uitvinken. De functionaliteit zal vanaf begin volgend maand stopgezet worden

De optie Yuki Sales webservice zal enkel zichtbaar zijn voor domeinen met een Minimal versie.