Yuki Offerte (offertes aanmaken, versturen en afhandelen)

Gewijzigd op Thu, 05 May 2022 om 02:55 PM

Met de functionaliteit Yuki Offerte kan je zelf digitale offertes aanmaken. Je kan diverse lay-outs aanmaken om zo altijd en heel snel de juiste offerte automatisch naar je klant sturen. Deze offertes worden na het versturen direct in de boekhouding verwerkt en in de juiste map geplaatst.

Yuki Offerte is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Zodra je een offerte hebt verstuurd naar de klant kun je bij elke offerte direct de status bekijken en/of wijzigen: verzonden, openstaand, geweigerd, geaccepteerd en gefactureerd.

Offertes voorbereiden

Om offertes aan te maken en vervolgens te kunnen versturen met Yuki moeten de volgende zaken geregeld zijn:

• Instellingen voor offertes vastleggen (o.a. instellen en wijzigen van offertenummer)
  • Offerte lay-out aanmaken of wijzigen
  • Verkoopartikelen toevoegen
  • Verkoopartikel of nieuwe artikelprijs aan prijslijst toevoegen

Klik in de navigatiebalk op het icoon Verkoop en vervolgens op Offertes. Het startscherm van Yuki Offerte wordt geopend:

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Offerte aanmaken, versturen en afhandelen.