Domeingegevens: Contract, Administraties & Gebruikers

Gewijzigd op Tue, 02 May 2023 om 01:47 PM

Contract

Een contract van een domein in Yuki is opgebouwd uit een aantal contractregels. Je kan dit raadplegen door in het backoffice portaal te klikken op Beheer, vervolgens Domeinen en tot slot de naam ven het domein

In het nu geopende scherm klik je op Contract.

Hier zal je een overzicht kunnen raadplegen van de Actieve, Inactieve en Verwijderde contractregels.

Administraties

Via de knop Administraties, zal je kunnen raadplegen of er meerdere administraties binnen een domein zitten.

In dit scherm worden van elke administratie in het domein de volgende gegevens getoond:

• Administratie
  • Postcode
  • Plaats
  • Ondernemingsnummer
  • Btw-nummer
  • Startdatum contract
  • Einddatum contract

Gebruikers

In dit overzicht kan je zien welke gebruikers toegang hebben tot het domein.

Van elke gebruiker worden de volgende gegevens getoond:

• Naam
  • Loginnaam
  • Beveiliging provider
  • Beveiliging provider login
  • Laatste login