Fiches 281.50 - Afsluiten

Gewijzigd op Tue, 31 May 2022 om 11:08 AM

Je kan een fiche pas finaal maken en overgaan tot indiening als alle waarschuwingen m.b.t. ontbrekende gegevens zijn opgelost. 


Er zijn twee manieren om de fiches 281.50 af te sluiten

  • Historisch
  • Klaar om te verzamelen
De functionaliteit van deze twee knoppen lopen gelijk met die van de btw-aangifte en de klantenlisting. Als we voor Historisch kiezen, zullen de fiches definitief gemaakt en vastgezet worden. De bedragen kunnen dan niet meer gewijzigd worden en de extra opties zoals het toewijzen van een standaardklasse zullen onbeschikbaar worden voor dat jaar. 

Yuki toont dan ook een download knop. Klik hierop en je zal de XML kunnen downloaden waarin alle fiches 281.50 alsook de samenvattende staat 325.50 zijn opgenomen. Deze XML kan je vervolgens indienen via Belcotax.


Kies je voor de optie Klaar om te verzamelen dan zal je net als bij de optie Historisch de fiches definitief maken en vastzetten. Ook hier zullen de extra opties dan niet meer beschikbaar zijn. Het verschil met  de optie Historisch is dat de fiches 281.50 en samenvattende staat 325.50 doorgestuurd worden naar jouw backoffice portaal waar je een verzamelbestand kan maken. 
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren