Ik wil als ondernemer een gebruiker toevoegen in mijn domein. Hoe moet ik dit doen?

Gewijzigd op Wed, 29 Mar 2023 om 04:28 PM

De eerste gebruiker wordt steeds aangemaakt door jouw accountant. Nadien is het in sommige omstandigheden mogelijk om een tweede gebruiker aan te maken.

Ik maak gebruik van de Trial versie van Yuki.

In de Trial versie van Yuki is het niet mogelijk om twee of meer gebruikers toegang te geven. Hiervoor dien je over te schakelen naar de betalende bundel Medium, Large of Unlimited.

Ik heb reeds een bundel gekozen via de Yuki Bundle Store.

Vanaf het afnemen van de bundel Medium, Large of Unlimited, heb je de mogelijkheid om meerdere gebruikers toe te voegen. Een extra gebruiker kost €7,5/maand.

Om een extra gebruiker aan te maken, heb je als gebruiker de rol Directie nodig of moet je eigenaar zijn van het domein. Indien je de juiste rol hebt kan je met +Gebruiker een bijkomende gebruiker toevoegen.

In een volgend scherm kan je de gebruiker aanmaken door achtereenvolgens de naam, e-mailadres, rol en taal in te geven.

Als een domein meerdere administraties bevat, kan je de toegangsrechten aan-en uit vinken voor die gebruiker.  Tot slot kan je kiezen om een tijdelijk wachtwoord te laten genereren en te versturen via mail naar de eindgebruiker of zelf al een wachtwoord ingeven voor de gebruiker.

Ik neem geen bundel af maar betaal wel aan Yuki voor het gebruik van de volledige versie van Yuki (Yuki Financieel).

Als ondernemer dien je Yuki Multi-User aan het contract toe te voegen. Dit is enkel mogelijk wanneer je reeds in bezit bent van de uitgebreide versie van Yuki (onder huidige benaming Yuki Financieel). Het activeren hiervan kan je doen door te klikken op +Gebruiker.

In een volgend scherm kan je de gebruiker aanmaken door achtereenvolgens de naam, e-mailadres, rol en taal in te geven.

Als een domein meerdere administraties bevat kan je de toegangsrechten aan-en uit vinken voor desbetreffende gebruiker. Tot slot kan je kiezen om een tijdelijk wachtwoord te laten genereren en te versturen via mail naar de eindgebruiker of zelf al een wachtwoord ingeven voor de gebruiker.

Meer informatie over de verschillende gebruikersrollen kan je hier terugvinden