Financiële krant verzenden

Gewijzigd op Mon, 24 Apr 2023 om 04:13 PM

In Yuki kan je elke week of elke maand per e-mail de Financiële krant van een administratie naar jezelf of andere gebruikers laten sturen. Deze krant geeft je direct inzicht in de belangrijkste cijfers van de boekhouding (omzet, resultaten,..). Ook krijg je een overzicht van openstaande en behandelde documenten.


Alleen gebruikers met een Backoffice rol in het domein of de rol Directie kunnen een nieuwe abonnee aanmaken.


Je kan de krant direct als een (HTML) e-mail nieuwsbrief ontvangen als je kiest voor een maandelijkse editie. Daarnaast heb je ook een compleet overzicht van alle financiële kranten die al zijn verstuurd. Alleen een gebruiker met de rol Directie kan dit overzicht bekijken.


Ga naar Instellingen en klik vervolgens onder Financieel op Financiële krantHet volgende scherm wordt geopend:In de lijst met abonnees kan je de details van elk abonnement bekijken. Door te klikken op > voor een abonnee is het mogelijk om het abonnement aan te passen.


Nieuwe abonnee toevoegen

Om de financiële krant naar een abonnee te kunnen sturen moet je een aantal stappen doorlopen. Klik linksboven in de grijze taakbalk op het plus-teken (Nieuwe abonnee). 


Abonnee

  • Naam: selecteer de naam van de abonnee (gebruiker met toegang tot één of meer administraties in het domein).
  • E-mail: het e-mailadres van de abonnee wordt automatisch door Yuki ingevuld.


Abonnement financiële krant

  • Verstuur financiële krant: de krant wordt als een e-mail nieuwsbrief verstuurd.
  • Frequentie: er kan een wekelijkse editie, maandelijkse editie, kwartaaleditie of een jaarlijkse uitgave worden verstuurd.
  • Formaat: het standaard formaat van de financiële krant is PDF. Als gekozen wordt voor de maandelijkse editie kan de krant ook worden verstuurd in HTML formaat.
  • Plaats een kopie in het archief: een kopie van de krant wordt als een PDF-document in het archief geplaatst.
  • Toegangsniveau: stel het toegangsniveau van het PDF-document in het archief in: Alle werknemers, Directie of Privé.


Administraties

Selecteer hier de administratie(s) waarvan een financiële krant moet worden verstuurd en/of een kopie daarvan in het archief moet worden geplaatst.

Hier worden alleen de administraties getoond waartoe de abonnee (gebruiker) toegang heeft.


Klik op de knop Bewaren om de nieuwe abonnee aan te maken.


Verzonden financiële kranten


Om het overzicht te bekijken van alle financiële kranten die al zijn verstuurd naar abonnees klik je in de grijze taakbalk op de knop Verzonden financiële kranten.


Schermvoorbeeld PDF

Om een schermvoorbeeld te bekijken van de financiële krant als een PDF-document klik je bovenin je scherm op de knop Schermvoorbeeld PDF.


Linksonder het schermvoorbeeld kan je selecteren van welke periode (vorige week, vorige maand, laatste kwartaal of jaar tot en met vandaag) en van welk bedrijf of bedrijven (administratie(s)) de gegevens in de financiële krant moeten worden getoond. 


Schermvoorbeeld HTML

Om een schermvoorbeeld te bekijken van de financiële krant in HTML-formaat klik je bovenin je scherm op de knop Schermvoorbeeld HTML.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren