In Yuki heb je de mogelijkheid om afdelingen in te stellen. Hierdoor kan je in een aantal overzichten filteren op afdeling, bij werknemers een afdeling vastleggen, etc.

Alleen een gebruiker met de rol Directie of HRM kan een afdeling wijzigen, (in bulk) verwijderen of aanmaken.

Klik links onderaan naar de Instellingen. Het volgende scherm wordt geopend:

Door te klikken op Tags  wordt het volgende scherm geopend waar je vervolgens kan kiezen voor Afdelingen.

Klik op > voor een afdeling om deze te verwijderen of de naam van te wijzigen. Door te klikken op + Nieuwe afdeling kan je meerdere toevoegen.  Vul hier de naam van de afdeling in en klik vervolgens op de knop Bewaren.