Gestructureerde mededeling op Yuki Verkoopfactuur

Gewijzigd op Tue, 06 Feb 2024 om 10:59 AM

Indien je graag wenst dat je klanten betalen op basis van een gestructureerde mededeling (OGM) , dan kan je dit instellen door volgende stappen te volgen:

1. Navigeer eerst naar je Verkoopinstellingen en klik op Bewerken.

Vink de optie Maak een gestructureerde mededeling aan aan

2. Het aanduiden van deze optie is niet voldoende. Om de gestructureerde mededeling op de factuur te krijgen, dient dit nog toegevoegd te worden in de Lay-out instellingen.

Dit doe je door volgende placeholder te kopiëren en te plakken in je lay-out: [FFstructuredpaymentreference].

Navigeer naar je factuur lay-out en bewerk deze. Plaats de placeholder in de voettekst van je lay-out.  Je kan dit eventueel vooraf laten gaan met een door jouw gewenste verwoording.

Maak je gebruik van onze lay-outs met de benaming Factuur ontwerp?

Dan plaats je de placeholder in het veld Factuur voettekst:

Bij het verwerken van de eerstvolgende factuur zal Yuki nu een gestructureerde mededeling aanmaken.

Opgelet : de gestructureerde mededeling zal niet zichtbaar zijn in het schermvoorbeeld van de factuur!

Enkel als je de factuur verwerkt, zal Yuki de mededeling genereren.

Het opmaken van facturen is beschikbaar vanaf de bundel Small.