Gebruiker is geblokkeerd

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 10:54 AM

Als je het wachtwoord zesmaal foutief hebt ingegeven, wordt je account voor enkele minuten geblokkeerd. Bij het inloggen zal je volgende melding krijgen "Deze gebruiker is tijdelijk geblokkeerd vanwege teveel ongeldige login pogingen". 


Na enkele minuten zal de blokkering opgeheven worden. Indien je het wachtwoord niet meer weet, kan je een nieuwe opvragen via Wachtwoord vergeten


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren