Algemeen contracten

Gewijzigd op Thu, 05 May 2022 om 04:59 PM

Via contracten kan je een contract aanmaken waardoor Yuki automatisch verkoopfacturen periodiek zal genereren en naar je klanten sturen. In Yuki kan je een werklijst en overzichten raadplegen van alle contracten die in een administratie zijn aangemaakt.

De volgende werklijst van de workflow van contracten is beschikbaar:

• Concepten

De volgende overzichten van contracten zijn beschikbaar:

• Alle contracten
  • Actieve contracten
  • Afgelopen contracten
  • Toekomstige contracten

Hoe navigeer je naar contracten?

Klik op Verkoop in de navigatiebalk, klik vervolgens op Contracten en selecteer de werklijst of het overzicht dat je wilt bekijken.

In elke werklijst of overzicht kan een gebruiker:

Een nieuw contract aanmaken

Klik op de knop Nieuw contract.

Voor een uitgebreide beschrijving hiervan zie artikel Contract aanmaken

Gegevens downloaden als CSV-bestand of kopiëren naar het klembord

Klik op de knop Download en selecteer vervolgens Download als CSV of Kopieer naar klembord in het dropdownmenu.

De weergave aanpassen

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

• Administratie: Selecteer, indien nodig, de contracten van de juiste administratie.

• Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je contracten wilt bekijken.

• Kolomselectie: Standaard worden in elke werklijst of overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

• Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.