Dashboard van analytische view

Gewijzigd op Wed, 02 Mar 2022 om 05:04 PM

Ieder analytische view heeft een eigen dashboard van waarin je verschillende analytische overzichten kan bekijken, transacties kan exporteren en nog zaken in kan gaan wijzigen voor de opbouw van de analytische view.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker:

1. de aangemaakte scopes, waarden, verdeelsleutels of toewijzingsregels bekijken
  2. een scope, waarde, verdeelsleutel of toewijzingsregel creëren
  3. meer acties uitvoeren:
    • de analytische view wijzigen
    • analytische view blokkeren of afsluiten. Hiermee kan je er voor zorgen dat er voor of op die datum geen analytische transacties meer toegewezen kunnen worden. Het blokkeren en afsluiten kan enkel gedaan worden door een BO Controller of een ondernemer met de rol Externe accountant. Bij het blokkeren zullen ook enkel deze twee nog transacties kunnen toewijzen en wijzigingen aanbrengen. Eenmaal afgesloten zal niemand dit nog kunnen doen.
    • de dimensies beheren
    • de transacties in bulk toewijzen
    • de bulktransacties bekijken
    • de analytische transacties als CSV-bestand exporteren
    • de transacties resetten
    • de analytische view verwijderen.
  4. Overzicht bekijken
    • Grafieken 'Omzet' en 'Kosten'
  5. Rapporten bekijken en/of downloaden
    • Omzet en kosten (analytische boekhouden)
    • Maandelijkse omzet en kosten (analytische boekhouden)
    • Omzet en kosten per dimensie (analytische boekhouden)